SERVICEAVTALER

Rør og VVS-utstyr trenger jevnlig ettersyn. Godt vedlikehold gir lengre levetid og reduserer risikoen for driftsavbrudd.

Forebyggende vedlikehold og service av rørinstallasjonene er trolig det mest lønnsomme investeringen man kan gjøre. Lekkasjer kan forårsake store kostnader på bygg og produksjon. Våre rørleggere vet hvor de typiske feilene oppstår og hvilke deler som må byttes når.


En serviceavtale gir forutsigbarhet i ansvarsfordeling og oppfølging av oppgaver. En slik avtale med rørleggeren skal, foruten å beskrive vedlikehold og service på VVS-anlegget, anbefale tiltak for mer lønnsom drift av bygget, imøtekomme kravene i internkontrollforskriften og sikre dokumentasjon på utført vedlikehold.

INNGÅR DU EN SERVICEAVTALE MED OSS FÅR DU:


  • Kontroll på at våtrom og røropplegg fungerer som det skal
  • Færre store økonomiske overraskelser
  • Lavere risiko for lekkasjer og vannskader
  • Alltid en gunstig pris på rørleggerarbeid
  • Kort ventetid på håndverker - du blir prioritert
  • Rabatt på alle ordinære varer i butikk

FORDELER MED Å HA EN SERVICEAVTALE:


Alt av rør og koblinger som det går vann gjennom bør sjekkes minst en gang i året for å være sikker på at det fungerer som det skal. Ved å ha jevnlig tilsyn og vedlikehold av synlige vanninstallasjoner reduseres risikoen for lekkasjer og dyre utgifter. Overlater du denne kontrollen til en fagperson med kompetanse på området kan du senke skuldrene og oppleve forutsigbarhet fremfor kostbare overraskelser.

MED EN SERVICEAVTALE MED OSS FÅR DU ALLTID EN GOD PRIS:


Våre serviceavtalekunder får alltid 15% rabatt på alle varer i butikken (på ordinære priser), 10% rabatt på serviceoppdrag på timesbasis og vår fastprisliste for utskiftning av enkle produkter i tillegg til rabatt på totalrenovering av bad og kjøkken. Du blir også prioritert ved forespørsel om serviceoppdrag.

OIP (7)
OIP (5)
OIP (6)

Ta kontakt for vedlikehold og service


Dersom du skulle være interessert i vedlikehold og serviceavtale, ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud

unsplash